chapter09.jpg

Ravnateljica Hrvatskog restauratorskog zavoda objavljuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na sljedećim radnim mjestima:

  1. Glavni knjigovođa, 1 izvršitelj u Odsjeku za knjigovodstvo, Financijsko-računovodstveni odjel, Služba financijskih, općih pravnih i administrativnih poslova, rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, mjesto rada Zagreb.
  2. Administrativni tajnik, 1 izvršitelj u Odsjeku za kadrovske poslove, Odjel općih pravnih i administrativnih poslova, Služba financijskih, općih pravnih i administrativnih poslova, rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, mjesto rada Zagreb.
  3. Suradnik konzervatora-restauratora, 1 izvršitelj u Odsjeku za papir, Restauratorski odjel Dubrovnik, Služba za odjele izvan Zagreba II, rad na određeno vrijeme od najduže godinu dana s punim radnim vremenom, mjesto rada Dubrovnik.
  4. Konzervator-restaurator, 1 izvršitelj u Odsjeku za papir, Restauratorski odjel Dubrovnik, Služba za odjele izvan Zagreba II, rad na određeno vrijeme od najduže godinu dana s punim radnim vremenom, mjesto rada Dubrovnik.

Rok prijave na natječaj je 22. 1. 2018. godine.

Tekst natječaja (PDF)

Go to top