chapter06.jpg

Ravnateljica Hrvatskog restauratorskog zavoda objavljuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na sljedećim radnim mjestima:

  1. Suradnik konzervatora-restauratora - 1 izvršitelj (m/ž) u Restauratorskom odjelu Ludbreg, Služba za odjele izvan Zagreba 1, rad na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od šest mjeseci, mjesto rada Ludbreg.
  2. Stručni suradnik za arhivske poslove - 1 izvršitelj (m/ž) u Arhivu, Informacijsko-dokumentacijski odjel, Zajednička stručna služba, rad na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od šest mjeseci, mjesto rada Zagreb.
  3. Viši stručni savjetnik za pravne poslove - 1 izvršitelj (m/ž) u Odjelu općih pravnih i administrativnih poslova, Služba financijskih, općih pravnih i administrativnih poslova, rad na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od šest mjeseci, mjesto rada Zagreb.
  4. Konzervator-restaurator - 1 izvršitelj (m/ž) u Odsjeku za papir, Restauratorski odjel Dubrovnik, Služba za odjele izvan Zagreba 2, rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od šest mjeseci - zamjena za nenazočnog radnika, mjesto rada Dubrovnik.
  5. Konzervator-restaurator - 1 izvršitelj (m/ž) u Odsjeku za papir, Restauratorski odjel Dubrovnik, Služba za odjele izvan Zagreba 2, rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od šest mjeseci - zamjena za nenazočnog radnika, mjesto rada Dubrovnik. a najduže do 4. ožujka 2019. godine.

Rok prijave na natječaj je 12. 7. 2018. godine.

Tekst natječaja (PDF)

Go to top